Skip to main content

Tukka hyvin –
kaikki hyvin!

Tarjoamme kaikki parturi- ja kampaamopalvelut. Kaikki parturi-kampaajamme ovat myös koulutettuja hiushoitajia. Liike sijaitsee katutasossa hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun keskustassa,kivenheiton päässä Puutorin parkkihallista.

Monipuoliset parturi-kampaamopalvelumme

Tarjoamme monipuolisesti hiusten leikkaukset ja kampaukset. Värjäyksissä käytämme laadukkaita ja turvallisia Elumen-hiusvärejä ja kasvivärejä. Toteutamme myös hiustenpidennykset Simply Natural -teippi ja -sinettipidennysmenetelmin. Meiltä saat myös hellävaraiset-permanentit.

Meikit ja kampaukset häihin ja juhliin

Kaipaatko hääkampausta ja häämeikkejä? Entäpä upeaa kampausta ja meikkiä vanhojentanssiin. Me Hiusklinikassa hoidamme ammattitaidolla kaikki hääkampaukset, häämeikin, juhlakampaukset, ja juhlameikit. Varaa aika tai kysy lisää meiltä!

Permanentit:

Tänä päivänä permanenteilla haetaan helppohoitoisuutta hiuksiin. Lue alta miten tämän päivän permanentti toimii:

Päivitämme sivua…

Hiusten värjäys:

Kauniiden hiustensalaisuuden tuntee kampaajamme, ja jaamme salaisuuden kanssasi, opastamme miten myös kotona saat ylläpidettyä kauniita hiuksia. Vinkki nro. 1 = terve hius kiiltää ja oikein valitulla hiusvärillä hiukseen saadaan lisätty kiiltoa! Suunnittelemme ja toteutamme sinulle kauniit ja kiiltävät hiukset!

Käytössämme on hapetevärien lisäksi kasvi- ja Elumenvärit.

  • Elumenissa on käytetty erityisteknologiaa, jonka toimintaperiaate on fysikaalinen. Tämä ainutlaatuinen hiusväri toimii täysin ilman hapetetta, ja silti sillä saavutetaan Intensiivisiä ja ainutlaatuisen kestäviä ja kiiltäviä värjäystuloksia shokkiväreistä luonnollisiin vivahteisiin. Elumen ei sisällä ammoniakkia, ei ammoniakin tuoksua ja se on hellä hiukselle. Ei sisällä parafenyleenidiamiinia tai sen johdannaisia.
  • Kasvivärit tarjoavat vivahteikkaita sävyjä. Käytössämme on Radico Colous Me Organic-kasvivärit joka on markkinoiden ensimmäinen 100% luomusertifikoitu kasvipohjainen hiusväri. Sopii useimmille yliherkille ja allergisista oireista kärsiville. Radico-kasvivärit eivät ainoasaan värjää, vaan myös hoitaa hiuksia!

Hiustenpidennykset Simply Natural -teippi ja -sinettipidennys- menetelmin

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural -hiustenpidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset mahdollistavat laadukkaan ja luonnollisen näköisen muodonmuutoksen.

Käytämme vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Sinun hiuksesi ovat yksilölliset ja kampaajamme määrittelee sinulle sopivimman pidennystekniikan ja huoltovälin. Varaa aika Hiustenpidennys/-tuuhennus konsultaatioon!